http://www.wratten-ex.com/wratten.html

 

AGB

Algemene handelsvoorwaarden en het recht op herroeping. Belangrijk: Neemt u als koper kennis van het recht van herroeping. Leest u alstublieft §5 van de informatie over herroeping, de volgende tekst:

Voor de winkel op: www.wratten-ex.com
Verantwoordelijk: Frank Klein
Dreuxallee 18,
D-34212 Melsungen ,
Deutschland,
Tel.+49 - (0)5661 920790
Email: info@warzen-ex.de   
Ust-IdNr. DE188696510

Preambule
De aanbieder drijft met een beroepsmatig doel onder het domain een shop en biedt klanten op deze site een product te koop via internet aan.
 
§1 Keuze van het product
a)de klant heeft de mogelijkheid in de boven genoemde shop voor het product te kiezen en het per e-mail te bestellen.
b) Voor het artikel ontvangt de klant een productomschrijving en de totale prijs. De totale prijs bevat informatie over: de prijs van het artikel zelf, de BTW en de verzendkosten. Voor het verzenden van de bestelling ontvangt de klant een overzicht van alle gegevens en kan de bestelling op inhoudelijke juistheid, met name de prijs en hoeveelheid controleren en corrigeren.

 §2 Sluiten van een contract
het contract komt bij het ontvangen van de verklaring van levering of met de ontvangst van de producten bij de klant tot stand.


 §3 Uitvoering van een contract
a) Bestellingen worden binnen 24 uur verwerkt. Zou het kunnen gebeuren dat een product niet verkrijgbaar is, dan wordt de klant meteen daarover geļnformeerd.
b) Zijn de bestelde producten verkrijgbaar, dan worden deze binnen 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling verzonden.

    

§4 Service

Bij vragen in het samenhang met onze producten kunt u ons onder de telefoonnummer 49(0 )5661 920790
bereiken of of via ons e-mail adres: info@warzen-ex.de

§5 Informatie over herroeping

Recht op herroeping

U kunt uw verklaring van het contract binnen 1 maanden zonder opgave van redenen in een tekstform (bv. brief of e-mail) of door middel van het terugzenden van het product herroepen. De termijn begint bij het ontvangen van het product. Om de termijn van herroeping te handhaven, is het voldoende de herroeping of het product tijdig op te sturen. De herroeping moet gericht worden aan:

Gevolgen van herroeping

In het geval van een herroeping moeten de ontvangen prestaties aan beide zijden terug gegeven worden. Kunt u ons de ontvangen prestaties helemaal niet, alleen maar een deel of in een slechte toestand terugsturen, dan bent u verplicht om de schade te vergoeden. Bij het openen??? van dingen geldt dit niet, als de verslechtering van een product uitsluitend op het controleren - zoals in een gewone winkel het mogelijk was geweest - terug te voeren is. Bovendien kunt u niet de plicht van de vergoeding vermijden, als u niet gebruik maakt van uw eigendom en verder alles nalaat wat de waarde benadeelt. De terugzending is gratis. Verplichtingen, wat het vergoeden van betalingen betreft, moet binnen 30 dagen na het verzenden van de verklaring van herroeping ingaan.

-Einde van de verklaring van herroeping-