niet irriterend voor de huid, de wratten hoeven niet weggesneden te worden en de behandeling laat geen littekens na

de Mineraal-pen
verwijdert op zachte wijze onaangename Wratten

Bestelling opgeven

Informatie over de mineraal-pen Wratten -ex

Wat is Wratten -ex ?

De Wratten-ex stift of mineraal-pen bestaat uit een mengsel van calciumsulfaat en silicium. Uitgaande van een oud huismiddel, is na meerdere jaren ontwikkelingswerk een succesvol product voor de markt ontstaan. Op de basis van enquêtes gedurende de laatste 10 jaar is gebleken, dat onze mineraalstift bij de behandeling van wratten in 99% van de gevallen tot een positief resultaat heeft geleid. Dit is een uitstekend resultaat, want een garantie op genezing kan men met de huidige stand van kennis bij geen enkele andere behandeling geven. De mineraalsamenstelling is zodanig dat alle bestandsdelen over de hele lengte van de stift gelijkmatig verdeeld zijn. Door de vaste, gebonden toestand kan men het poeder gemakkelijk op de wrat smeren. Het mineraalstift is 90 mm lang en 9 gr zwaar.


Hoe werkt het geneesmiddel eigenlijk?

Aan de ene kant beïnvloedt het mineraal de ph-toestand van de opperhuid, waarop de vlakke cellen(wratten) zich ontwikkelen. Als gevolg daarvan verliest het virus de, voor zijn ontwikkeling van belang zijnde, voedingsbodem. Verder zorgen zoutstoffen in de stift ervoor, dat de wrat aan de buitenkant uitdroogt. Men ervaart bij de behandeling geen bijtende of etsende pijn


Duur van de behandeling ?

Afhankelijk van de wrattentype verwijdert deze stift binnen 4-10 weken, zonder pijn en op zachte manier de wrat, die op de voet, de hand, het hoofd of andere lichaamsdelen zijn ontstaan. Uit ervaring is gebleken dat, met name bij kleine kinderen het positieve effect veel sneller te zien was, dan bij oudere mensen.


Hoe vaak moet ik de Wrat behandelen ?

2-3 keer per dag, zacht opsmeren met lichte druk.


Bijverschijnsel ?

Allergische of ontstekende reacties van de huid rondom de wrat is niet bekend. De stift is niet toxisch.


Wat kost een mineraal-pen ?

> Per stuk kost de pen :
12,90 Euro voor de mineraal pen (of Wratten-ex stift)
+ 3,50 Euro voor de verzending.
Alle prijzen zijn inclusief 19 % BTW. .


Wie draagt het risico voor de verzending ?

Natuurlijk zijn wij voor de verzending verantwoordelijk. De verzending is verzekerd. De mineraalstift bevindt zich in een huls van papier-maché, goed ingepakt en wordt in een neutrale omslag per post aan u verzendt.


Welke betaalmogelijkheden zijn er ?

Bij de eerste bestelling vragen wij U om vooruit te betalen.
Alstublieft heeft u begrip daarvoor .
1>Overschrijving per bankgiro


De gegevens voor de overschrijving ontvangt u per e-mail met en bevestiging van uw bestelling.


Zijn er overschrijvingskosten vanuit het buitenland naar Duitsland?

Klanten uit EU-landen hebben de mogelijkheid per SEPA of per een EU-Standaardoverschrijving te betalen. Het maakt niet uit vanuit welk land u het bedrag overmaakt. U betaalt altijd het goedkope tarief(gedeelde kosten).


Waar en Hoe krijg ik de wratten-ex mineraal-pen?

De stift wordt alleen maar via verschillende internetportalen verkocht.

Via mouseclick op deze zin, komt u naar ons bestelformulier Hier kunt u wratten-ex bestellen.


Van onze klanten, die onze mineraal-pen Wratten-ex hebben gebruikt, kunt U hieronder een paar ervaringen lezen:

Miranda H. >> Mijn verhaal: Ik heb ongeveer een maand of 5 geleden Warzen-ex bij u besteld, na ruim 10 jaar 4 flinke voet(doorn)wratten te hebben gehad. Ik heb in de afgelopen jaren in verschillende landen gewoond en ben overal door allerlei huisartsen en dermatologen aangestipt met stikstof en in Griekenland heb ik zelfs lasertherapie gehad. Resultaat: heel veel pijn, soms dagen amper kunnen lopen (na de lasertherapie zelfs op krukken gelopen) en ik was ten einde raad, er trad nagenoeg geen verbetering op.Door de pijnlijke wratten kreeg ik elke maand ook nog eens heel veel eelt onder mijn voet, wat ik constant (niet vergoed door de verzekering) duur moest laten weghalen. Daarbij had ik veel last van mijn spieren in mijn lijf, want je gaat anders/verkeerd lopen om de pijn in je voet te vermijden.... Ik ben Warzen-Ex gaan gebruiken en na zo'n 2-3 maanden ben ik van 3 wratten af, en de laatste is nu na een maand of 5 ook bijna weg. De aanhouder wint en ik ben een zeer gelukkig mens! Ongelofelijk gewoon, dat ik hier puur bij toeval via internet achter moest komen en geen (huis)arts hier van weet.... Wat ik ook geweldig vind is dat je dit gewoon thuis kunt doen, het géén pijn doet, een uitkomst dus ook voor kinderen. (als kind had ik ook wat wratjes op mijn vingers en ik raakte bijna in paniek als ik de stikstofbus al aan zag komen). Daarbij scheelt het ook erg "in mijn portemonnee" omdat ik nu de maandelijkse pedicurekosten niet meer heb. Een fijne bijkomstigheid! Hartelijk dank voor dit geweldige middel.

Karin Q. >> Omdat er eerst helemaal niets gebeurde, dachten we dat het net zo weinig deugde als al het andere wat we probeerden. Maar toen werden de wratten van mijn zoon zachter en werden ze kleiner. Nu zijn ze inderdaad alle 3 weg. De plaatsen voelen een beetje hard aan, maar ik hoop toch dat de wratten niet meer terugkomen. Geweldig, wij zijn 100% tevreden.

Geert S. >> Ik heb in augustus een mineraalstift bij jullie besteld. Mijn zoontje had zeker 50 wratten die ondertussen allemaal verdwenen zijn via deze stift. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie product. Het is het enige dat tot nu toe geholpen heeft en er is al wat de revue gepasseerd. Nogmaals dank.

Joop A. >> KREEG EEM SMSJE VAN M'N KLEINDOCHTER VAN 16. OMA, M.N WRATTEN ZIJN HELEMAAL WEG, IK VOEL ME ZO GELUKKIG EN BLIJ. DIE WRATTEN ZATEN OM HAAR NAGELRIEMEN EN NOG WAT PLEKJES OP HET MIDDEN VAN HAAR HANDEN. EINDELIJK NA ZOVEEL JAAR, BEGINT ZE MET TROTS HAAR HANDEN TE VERTONEN. AANGEZIEN ZIJ VERDER WIL STUDEREN VOOR VISAGIE IS HET HEEL BELANGRIJK , DIE MOOIE SCHONE HANDEN. DANK HOOR, HEEL POSITIEF ALLEMAAL. EN DAT NA ZO'N DRIE WEKEN GEBRUIK. TOP!!!!

Norbert R. >> Voor mij is uw mineraalstift een poging om mijn doornwratten weg te krijgen. Ik had de doornwratten zelfs al weg laten snijden - maar ze kwamen weer terug - echt heel hardnekkig.

Miranda H. >> Ik heb ongeveer een maand of 5 geleden Warzen-ex bij u besteld, na ruim 10 jaar 4 flinke voet(doorn)wratten te hebben gehad. Ik heb in de afgelopen jaren in verschillende landen gewoond en ben overal door allerlei huisartsen en dermatologen aangestipt met stikstof en in Griekenland heb ik zelfs lasertherapie gehad. Resultaat: heel veel pijn, soms dagen amper kunnen lopen (na de lasertherapie zelfs op krukken gelopen) en ik was ten einde raad, er trad nagenoeg geen verbetering op.Door de pijnlijke wratten kreeg ik elke maand ook nog eens heel veel eelt onder mijn voet, wat ik constant (niet vergoed door de verzekering) duur moest laten weghalen. Daarbij had ik veel last van mijn spieren in mijn lijf, want je gaat anders/verkeerd lopen om de pijn in je voet te vermijden.... Ik ben Warzen-Ex gaan gebruiken en na zo'n 2-3 maanden ben ik van 3 wratten af, en de laatste is nu na een maand of 5 ook bijna weg. De aanhouder wint en ik ben een zeer gelukkig mens! Ongelofelijk gewoon, dat ik hier puur bij toeval via internet achter moest komen en geen (huis)arts hier van weet.... Wat ik ook geweldig vind is dat je dit gewoon thuis kunt doen, het géén pijn doet, een uitkomst dus ook voor kinderen. (als kind had ik ook wat wratjes op mijn vingers en ik raakte bijna in paniek als ik de stikstofbus al aan zag komen). Daarbij scheelt het ook erg "in mijn portemonnee" omdat ik nu de maandelijkse pedicurekosten niet meer heb. Een fijne bijkomstigheid! Hartelijk dank voor dit geweldige middel!!


verdere komentaren van onze klanten over de wraten-ex mineraalstift vindt u hier >>>>

Beoordelingen vanuit onze ebay portaal onder deze link >>>>


Informatie over de verschillenden soorten wratten

Er zijn ca. 70 verschillende wratvirussen.

Wratten vallen onder de goedaardige huidveranderingen. Er bestaan veel verschillende vormen die door virussen kunnen worden veroorzaakt. Wrattenvirussen komen in heel veel vormen voor. Tot nu toe zijn ca. 70 verschillende typen bekend. De verschillende virussen worden samengevat onder de naam HPV-virussen (Humaan Papilloma virus).


De incubatietijd bedraagt 4 weken tot 8 maanden.

Wratvirussen bestaan over de hele wereld. Meestal worden kinderen en jongeren getroffen. Wratten ontwikkelen zich op de plaats, waarop het virus in de huid is binnengedrongen. De incubatietijd bedraagt tussen vier weken en acht maanden.

Warze am FingerGewone wratten Verrucae vulgares

De gewone wrat of verruca vulgaris komt het meeste voor, meestal op de vingers, ellebogen, knieën, in het gezicht of op de hoofdhuid. Net als de vlakke wrat wordt ook de gewone wrat (verrucae vulgares) veroorzaakt door het Papillomavirus. Dit zijn echter harde, zich welvende, stevige knobbels die met de tijd verhoornen. Dan verkleuren ze grijsachtig en voelen ze ruw en hoornachtig aan. De grootte varieert van speldenknop tot erwt. De wratten kunnen overal op het lichaam voorkomen, maar vooral op handen, in het gezicht en bij en onder de nagels. Door te krabben wordt het virus vaak verspreid in de omgeving en dit leidt tot het ontstaan van dochterwratjes. Afhankelijk van de plaats zien gewone wratten er verschillend uit. Naast de ruwe, vlakke vorm kunnen ook hoge, draadvormige wratten optreden, vingervormige uitstulpingen op een steeltje. Die komen vooral voor rond de ogen.

typische FlachwarzeVlakke wratten Verrucae planare juveniles

Bij de vlakke wrat verruca plana is er sprake van door papillomavirussen veroorzaakte, goedaardige tumoren die in de vorm van kleine huidknobbeltjes met een rode rand op het voorhoofd, de wangen, armen en rond de mond optreden. De huidknobbeltjes zijn vlak en huidkleurig. Deze ongevaarlijke, maar vervelende huidfenomenen komen het meest voor op kinder- en jeugdleeftijd.

Pinselwarze am AugenlidKwastwratten / Verrucae filiformes

Wratten met draadvormige hoornaanhangsels.
Kwastwratten ontstaan vooral rond de ogen en aan de kin, ook kunnen ze optreden in de ruimte tussen de vingers.

Dornwarzen an der FußsohleDoornwratten Verrucae plantaris


Doornwratten zijn wratten die op de voetzolen ontstaan. Door de druk van het lichaamsgewicht groeien ze niet naar buiten toe, maar als een doorn naar binnen. Doornwratten kunnen daarom bij het lopen erg pijnlijk zijn.
Kenmerkend voor doornwratten is de dikke wal hoornhuid met veel rode of zwarte stippen. Deze stippen komen door kleine bloedinkjes in het grensgebied van de lederhuid en de opperhuid. Als ze zich op de voet vlak uitbreiden, dan vormen ze een wrattenmozaïek. Het wrattenmozaïek is in het begin ruw. Maar door de mechanische belasting wordt het al snel glad geschuurd.
De infectie met doornwratten kan op elke leeftijd voorkomen. Het meest worden de virussen overgedragen door op blote voeten te lopen op plaatsen als sauna's zwembaden, gymzalen of kleedhokjes.

DellwarzeAcrochordon / Dellwarzen / Zwembadwratten

De grootte van een acrochordon varieert van heel klein tot zo groot als een erwt. Het is vaak een huidaanhangsel op een steeltje, dat vooral vaak optreedt in de nek, oksels, onder de borsten en in het lies/dijbeengebied. Je krijgt ze door aanleg en ze zijn niet besmettelijk.

Fibrom am AugenlidFibrome / Steel-wratten

In tegenstelling tot andere wratten hebben steel-wratten bloedvaten. Steel-wratten zijn kleine huidaanhangsels met een steeltje, die vooral in het gezicht aan de oogleden, in de hals, oksels, onder de borsten en in de lies voorkomen. Ze treden meestal op hogere leeftijd op en zijn niet besmettelijk.

Feigwarze an der EichelGenitale wratten / Feigwarzen / Feigenwarzen / Feuchtwarzen / Condylomata acumi

Genitale wratten (Condylomata acuminata) houden van vochtige en warme huidplooien en het slijmvlies. Daarom worden vooral voorhuid, eikel, anus, schaamlippen, schede en endeldarm door een infectie getroffen. Overdracht door geslachtsverkeer is mogelijk.
Genitale wratten worden heel makkelijk overgedragen als de huid op deze plaatsen op een of andere manier beschadigd is. Bijzonder gemakkelijk ontwikkelen ze zich bij:

urinebuisontsteking.
schedeontsteking.
darmontsteking.
wormbesmetting.
voorhuidvernauwing

Aan het begin van de infectie ontwikkelen zich kleine huidknobbeltjes. Die vormen zich vaak in groepjes. Ze zien eruit als moerbeien. Later kunnen flinke woekeringen ontstaan. Die zien er bloemkoolachtig uit. Bij een ongunstige afweersituatie van het organisme kunnen ze naar binnen dringend in het weefsel groeien en het vernielen. Er bestaan zogenaamde 'spitse' en 'vlakke' genitale wratten

Alterswarze am RückenOuderdomswratten / Alterswarze / Senile Warze / Verrucae seborrhoicae

Ouderdomswratten zijn aanvankelijk vlak verhoogde, later vaak wrattige huidverdikkingen tot de grootte van de duimnagel van grijs-geelachtige, bruinachtige of vuil grijs-zwarte kleur. Ze treden zonder bekende oorzaak meestal op hogere leeftijd op, zelden eerder, komen vooral voor op de romp en in de nek, soms ook in het gezicht of aan armen en benen.Dit type wrat is niet kwaadaardig.


DEwarzen __ITverruche __FRverrues__ UKwarts__ ESverrugas